Auto bij ons stallen en eindschoonmaak

Voor veel huurders is het erg prettig om de camper te komen halen en dan de auto bij ons te laten. Dat kan prima. Alle auto’s staan bij ons veilig binnen in een afgesloten hal op een afgesloten en bewaakt terrein. De sleutel van de auto wordt opgeborgen in de kluis.

Voor de huurders die met al hun spullen komen, de camper inpakken en meteen doorrijden op vakantie vragen wij extra aandacht voor het volgende. Voor het inleveren (bij terugkomst) dient de camper van binnen en van buiten gepoetst te worden. Veelal moet dat dan gebeuren bij ons op het terrein nadat alle spullen weer overgeladen zijn in de auto.

Ik kan me voorstellen dat dit aan het einde van de vakantie niet leuk is om te doen. Bovendien zullen jullie als huurder niet altijd beschikken over de juiste schoonmaakmiddelen. We hebben dan ook gemerkt dat deze schoonmaak niet altijd naar tevredenheid wordt uitgevoerd. We bieden jullie daarom aan deze ‘eindschoonmaak’ af te kopen voor een bedrag van €100 voor de schoonmaak binnen en €50 voor de schoonmaak buiten.

Mochten jullie er toch voor kiezen om het zelf te doen, dan zullen wij best streng controleren of de schoonmaak ook goed gedaan is en alsnog hiervoor een bedrag in rekening moeten brengen.