Gewijzigde algemene voorwaarden

Voor het seizoen 2023 wil ik jullie wijzen op een aantal wijzigingen in onze Algemene Voorwaarden.
Dit zijn de belangrijkste wijzigingen:

  • Een aantal van onze campers zijn uitgerust met een trekhaak. Op deze trekhaak kan een fietsendrager gemonteerd worden. Ook kan er een bagagewagentje of kleine trailer meegenomen worden. Het trekvermogen van al onze campers is 2000kg (geremd) en 750kg (ongeremd). Let er wel op dat je altijd in het bezit moet zijn van een BE rijbewijs als je een aanhanger meeneemt
  • Het aantal vrije kilometers bedraagt 2000km per week, 4000km voor 2 weken en bij huur langer dan 2 weken zelfs onbeperkt. Voor extra gereden kilometers boven het toegestane aantal vrije kilometers wordt €0,20/km in rekening gebracht
  • Wij adviseren onze huurders altijd om de borg van €1.000 apart te verzekeren. Dit kan bij ALLIANZ. Schades tot €1.000 worden ingehouden op de borg. Voor deze schade krijgen jullie van ons een factuur die jullie dan kunnen indienen bij ALLIANZ. Het restant van de borg krijgen jullie uiteraard meteen terug als verder alles in orde is. Is de schade meer dan €1.000, dan moeten we de volledige borg inhouden en zullen wij deze schade melden aan onze eigen verzekering. Deze zal de schade aan ons vergoeden minus de €1.000 eigen risico. Voor de ingehouden borg ontvangen jullie een factuur die dan ingediend kan worden bij ALLIANZ.
  • De vaste wissel dag is niet meer vrijdag. In principe kan er op elke dag gewisseld worden. Tijdstip van inleveren gaat van 10.00uur naar 11.00uur. Zie ook NIEUWSBERICHT: SCHOONMAAK.
  • De betaling van de borg (€1.000) hoeft niet meer 6 weken voor de aanvang van de huur. Borg moet betaald zijn vóór vertrek. Wij bieden de mogelijkheid om de borg contant te betalen (wordt dan ook contant terugbetaald), met de pin of creditcard. Voor deze laatste transacties moeten wij resp. €9 en €19 extra in rekening brengen.
    Terugbetaling van de borg gaat altijd via onze bank behalve als de borg contant betaald is.  
Camper verzekeren