Instructievideo’s op onze website

Als je met een camper op pad gaat is het belangrijk dat je goed geïnstrueerd bent en de werking van alles in en rond de camper weet. Dat geeft niet alleen jullie zelf een goed gevoel maar ons ook.
In het voorjaar van 2022 hebben wij daarom besloten om alles van de camper (in dit geval de half-integraal campers) uit te leggen in 40 korte video’s. Ook zijn deze filmpjes samengevoegd tot één film van dik 50 minuten. In deze krijg je alles achter elkaar. Behalve dat het bijdraagt aan de voorpret, is het belangrijk dat jullie deze filmpjes goed bekijken voordat jullie de camper komen halen.
Mochten er desondanks nog vragen wanneer jullie de camper komen ophalen dan besteden we daar natuurlijk alle aandacht aan.
Ook is het handig om onder weg deze nog eens te bekijken voor als je iets niet meer weet.

Voor de bus campers komen er snel nog wat aanvullende filmpjes. Zijn er zaken bij jullie camper die anders zijn dan in de filmpjes, dan zullen we daar uiteraard duidelijk op wijzen als jullie de camper komen halen. Hoe dan ook zorgen we ervoor dat jullie goed voorbereid aan een fijne vakantie kunnen beginnen.

De filmpjes zijn beschermd met een wachtwoord. Dit wachtwoord krijgen jullie als er een huurovereenkomst afgesloten wordt. Veel kijkplezier en laat de voorpret maar beginnen.
De filmpjes vinden jullie onder INSTRUCTIEVIDEO’S op in het hoofdmenu. 

Instructievideo's