Nieuwe half-integraal 2023: Dethleffs JUST GO

In 2021 zijn wij begonnen met de verhuur van campers. Wij hadden toen 8 nieuwe Dethleffs JUST 90 campers in onze vloot. Een jubileum model van Dethleffs vanwege het 90 jarig bestaan van de fabriek. Allemaal campers op de zeer betrouwbare Fiat Ducato onderstellen met 140pk motoren.
In 2022 hebben wij onze vloot uitgebreid en deels vernieuwd met wederom een jubileum model van Dethleffs, de TREND 90, nog luxer dan de Just 90 modellen. Deze keer op Citroën onderstellen met 160 pk handgeschakelde motoren.
Voor 2023 hebben we gekozen voor de zeer luxe en volledig nieuwe Dethleffs JUST GO. Een half integraal met een geheel nieuw binnen design en op een Ford onderstel met 155pk motoren met automaat.
Binnen een paar weken, ruim voor het verhuurseizoen echt begint zullen wij 2 types hebben: de T-6815EB en de T-7055EB. Beide wagens hebben lengtebedden (op te maken tot een groot bed), een elektrisch hefbed en heel veel bijzondere accessoires. Het verschil tussen de T-6815EB (696cm lang) en de T-7055EB (736cm lang) is dat deze laatste de douche apart heeft en daardoor ook een wat grotere garage. Indeling van de zithoek, bedden, cabine en keuken zijn identiek. Wederom monteren wij standaard op al onze campers een dak airco waarmee in de zomer de camper heerlijk gekoeld kan worden, maar ook gebruikt kan worden als verwarming, mocht je de digitaal gestuurde gasverwarming van de camper niet willen gebruiken. Uiteraard werkt deze airco alleen als de camper aan de 220V is aangesloten.

Boek snel, we hebben er maar deze twee.
Just GO >