Schoonmaak camper

Wij proberen er alles aan te doen om jullie een super schone camper mee te geven. Mensen die bij ons gehuurd hebben weten dat wij hier de lat heel hoog leggen.
Toch willen we het in 2023 nog beter doen en vragen dan ook jullie extra aandacht voor het volgende.

  • Het toilet en de daarbij behorende cassette moet leeg en helemaal schoon zijn. Let bij de laatste keer leegmaken dat ook alle papierresten eruit zijn. Let er vooral ook op dat het toilet NIET GEBRUIKT wordt de cassette er niet in zit. We hebben dit 2 keer meegemaakt. Dat is echt heel vies en heel veel poetswerk!!
  • Controleer goed de koelkast en het vriesvak
  • Zorg dat de vuilwatertank echt leeg is. Na het leeglaten even wat groen spul (staat in de garage) door de gootsteen van de keuken spoelen. Hierdoor blijft er altijd een frisse geur in de vuilwatertank

Voor het seizoen 2023 willen we jullie vragen de camper ook van buiten schoon te maken. Dat hoefde in 2021 en 2022 niet. Als ‘tegenprestatie’ hoeft de camper op de dag van inleveren pas om 11 uur terug te zijn i.p.v. 10 uur. Op drukke dagen is het voor ons heel moeilijk om alle teruggekomen campers ook nog van buiten te poetsen. Wij willen liever op deze drukke wisseldagen nog meer tijd besteden aan de binnenkant van de camper, technische controles en eventuele kleine reparaties. Bovendien zal het in veel gevallen hierdoor mogelijk zijn om de camper eerder dan 16 uur op te halen.
Bij vertrek zullen wij jullie informeren over de mogelijkheden in de regio voor het veilig en makkelijk wassen van de buitenkant van de camper.