Sunlight Alkoof

Afgelopen seizoen hebben wij veel aanvragen gehad van mensen die met 5 of zelfs 6 personen wilden kamperen met een camper. Daarom hebben wij besloten om voor 2022 een nieuwe alkoof camper aan te schaffen: de SUNLIGHT A72. Deze camper is een zeer royale 6-persoons camper met een modern en jong uiterlijk en bovendien bijzonder fraai afgewerkt. Het zijn volwaardige 6-persoons campers, dus met 6 gordels met zeer veel kastruimte en opbergmogelijkheden.
Ook voor 4 personen zal deze camper zeer gewild zijn omdat je niet steeds een hefbed naar beneden moet laten om extra slaapplaatsen te creëren. Ook zullen wij op onze locatie in Joure het kleinere broertje van de A72 hebben: de zeer compacte maar heel ruime 4-persoonscamper A60. Met 2 grote tweepersoonsbedden (waarvan 1 in de alkoof) is deze camper met een lengte van minder dan 6m een heerlijke camper om lange tochten mee te maken. De krachtige 140pk diesel motor van Fiat brengt je moeiteloos overal naar toe.

WONEN: MODERN EN COMFORTABEL

De mooie stoffering met verschillende tinten en de comfortabele kussens geven je meteen een gevoel van ‘thuiskomen’ na een heerlijke dag buiten. De zithoek met een grote en kleine dinette (bij de A72) zorgen voor veel zitcomfort. De wagen kenmerkt zich door bijzonder veel binnenruimte. De fraaie cabineverduistering zorgt voor maximale privacy zodat je ook ’s nachts lekker kunt slapen. Bij warme dagen zorgt de ingebouwde airco voor een heerlijk koele wagen.

KEUKEN: LEKKER KOKKERELLEN

In de zeer ruime keuken met een groot werkblad vind je alles wat nodig is om een heerlijke maaltijd te maken. Een 3-pits kooktoestel en gootsteen met afdekblad geven je alle mogelijkheden om een heerlijke maaltijd te bereiden. Ook is er meer dan voldoende plaats voor alle benodigdheden in de ruime keukenladen en kasten.

De koelkast van maar liefst 167 liter (in de A72) en 120 liter (in de A60) met apart vriesvak van resp. 29 en 20 liter zorgt ervoor dat al uw drankjes en eten fijn koud blijven. Het vriesvak is apart te openen van de koelkast. Ruim voldoende voor een groot gezin.

SANITAIR: VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

De badkamer heeft zowel een toilet, wastafel alsook douche en bovendien veel opbergruimte. De warmwaterboiler van 20 liter is voldoende om heerlijk te kunnen douchen in de camper mocht je dit niet al op de camping willen doen.

SLAPEN: EEN OASE VAN RUST

De camper heeft 2 tweepersoonsbedden (A60) én 2 eenpersoonsbedden (A72). Hierdoor beschikt de wagen over 4 resp. 6 volwaardige slaapplaatsen en blijft er genoeg leefruimte over binnen de camper en heb je steeds een ruime doorgang naar keuken en badkamer.

EXTRA: NOG MEER LUXE EN GEMAK

Als extra hebben wij nog voor jou gemonteerd:

  • Een fietsendrager voor 4 (gewone fietsen) of 2 E-bikes
  • Een achteruit rij camera zodat je altijd met een goed zicht naar achteren de camper veilig kunt manoeuvreren.
  • Een ingebouwde airco in het woongedeelte zorgt voor een aangename koeling in warme zomers. De standaard dieselverwarming zorgt voor aangename warmte binnen.
  • Luifel van 4,5 meter
  • Een extra groot luik om gemakkelijk spullen te kunnen opbergen in de garage

Boek hier een van onze Sunlight Alkoofs

nieuw

A60 - PAREL
SUNLIGHT A SERIE

Sunlight A60
Kalender word geladen......
nieuw

A72 - FAMILY
SUNLIGHT A SERIE

Kalender word geladen......